Poznejte, jak vypadá skutečně tvrdý úd


Jak jistě víte, sortiment přípravků pro řešení problémů s erekcí je mnoho. Ať už sáhnete po klasické Viagře nebo méně známých produktech s označením Cialis, Spedra nebo Levitra, budete vždy sahat po něčem, k čemuž se můžete dostat jenom po lékařské prohlídce. To je pro mnoho mužů velká překážka, a proto sahají po jiných přípravcích. Může za to i to, že třeba taková Spedra cena je příliš vysoká na to, abyste taková léčiva využívali pravidelně. Není proto od věci zvolit jiné řešení, které spočívá v generických přípravcích. Takové přípravky sdílejí stejnou základní účinnou látku, ale jsou složené z jiných doprovodných látek. Co to znamená kromě nízké ceny?rovnost pohlaví při erotice
Bude to zejména riziko jiných vedlejších účinků. Ty přitom mohou být nejenom intenzivnější, ale také naopak méně intenzivní. Záleží zkrátka na tom, jak to vaše tělo přijde. Obecně nejsou tyto přípravky příliš vhodné, a to zejména v kombinaci s dalšími léčivy. Stačí se podívat na to, jak rozsáhlé jsou kontraindikace léčiv podobného zaměření, tedy skupiny léčiv s označením PDE5. Jaké kontraindikace tedy lze očekávat?

  • Přecitlivost na jakoukoliv látku, která je obsažená v léčivech
  • Stimulátory guanylátcyklázy
  • Onemocnění kardiovaskulárního původu
  • Nestabilní angina pectoris
  • Prodělané závažné srdeční selhání
  • Ztráta zraku způsobena neartritickou přední ischemickou neuropatií optického nervu

pánská ochrana
Možná vám tyto kontraindikace něco říkají, možná nikoliv. Co je však důležité, je prohlídka u lékaře, než se rozhodnete přípravek podobného rázu začít užívat. Pokud vám je nepříjemné s někým mluvit o problémem tohoto typu, měli byste si uvědomit, že tak hazardujete se svým zdravím. Není totiž třeba riskovat jenom proto, abyste si mohli užít sexu. Je mnohem rozumnější obrátit se na lékaře, který vám v ohledu těchto přípravků může poradit nebo dokonce navrhnout, to možná nejvhodnější. Případně také dokáže odradit, pokud nebudete pro užívání vhodní.